ons aanbod

Bij Urbanstylz betekent een dansstijl als hiphop of streetdance veel meer dan alleen maar danspasjes. Het is ook passie, muziek, beweging en gevoel. Ons dansaanbod is breed. De naam ‘Urbanstylz’ zegt het al; Urban omvat meerdere stijlen. We maken in onze urban lessen dan ook kennis met bijvoorbeeld voguing, house-dance, dancehall, afro dance en lyrical hiphop. Daarnaast kun je bij ons ook lessen in showdance, kidsswing en moderne dans volgen. Hieronder lees je meer over de verschillende dansstijlen waar wij les in geven.

Lessen en eindshow!

Al onze lessen hebben ongeveer dezelfde opbouw. We beginnen altijd met een warming-up om de spieren lekker warm en los te maken. Daarna gaan we van start met het aanleren van danstechnieken en dansstukken, waarbij we een choreografie gaan oefenen. We sluiten de les af met een stuk dans die we samen wekelijks oefenen en uitbreiden. Aan het eind van het dansseizoen heeft elke groep twee dansen aangeleerd en geven we een eindshow in de theaterzaal van de Voorste Venne in Drunen. Onze enthousiaste dansers laten dan vol trots zien wat zij dat jaar geleerd hebben aan iedereen die komt kijken.

Over
KIDSSWING

Voor de leeftijdscategorie 4 tot 6 jaar hebben wij ‘Kidsswing’ danslessen. Kleuters vinden het leuk om te bewegen; draaien, huppelen, springen, wiebelen en ga zo maar verder. Naast de motorische ontwikkeling wordt er ook een stuk muzikaliteit ontwikkeld en gestimuleerd met onze danslessen. Het zijn vrolijke danslessen, met in elke les een spelelement. Plezier staat in deze lessen voorop.

Over DANcemix

Vind je het leuk om te dansen op top 40 muziek en dans je graag op verschillende muziekstijlen. we werken ook aan techniek oefeningen en een goede lichaamshouding. Deze les is stoer, maar tegelijk ook van alles wat, met verschillende blokken qua dansstijlen.

Over HIPHOP – STREETDANCE

Houd je van stoer, swag en flow en wil je lekker bouncen op de beat? Dan is Hiphop en/of Streetdance jouw stijl. In deze lessen werken we met dansmixen (verschillende liedjes in 1 mix), waardoor verschillende dansstijlen elkaar afwisselen. Zoals hiphop lyrical, oldschool en afro. Diverse technieken en stoere moves zijn duidelijk aanwezig in de lessen. We hebben groepen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar.

Over HIPHOP VOLWASSENEN

Heb je een passie voor dansen, maar pas je qua leeftijd niet in onze jeugdgroepen? Houd je van verschillende dans- en muziekstijlen? Dan is hiphop iets voor jou! Met deze lessen werk je aan je danstechnieken en blijf je in topconditie.

Over DANCEMIX VOLWASSENEN

Een conditionele les waarbij gewerkt wordt aan kracht en conditie en tevens gedanst wordt op top 40 muziek en diverse muziekstijlen. We werken ook aan techniek en een goede lichaamshouding. Deze les is fanatiek, maar tegelijk ook van alles wat, met verschillende blokken qua dansstijlen.

Over Commercial Urban

Commercial Urban, de dansstijl die zijn oorsprong vind in de entertainment industrie. Het is een combinatie van invloeden uit de Jazz,Show en Contemporay moves. Je kunt hierbij denken aan videoclips, en dansstijlen die je ziet bij Lady Gaga, Dua Lipa. In deze les draait het veel om Performance en Show.

Over BREAKDANCE

Deze dansstijl wordt ook wel Breaking of Bboying genoemd. Naast dansen maak je veel bewegingen met handen en voeten vlak boven de grond. Diverse technieken en stoere bewegingen hebben hier de aandacht.

JE BENT ALTIJD WELKOM

proefles

Check het rooster voor de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Als je bij ons een lidmaatschap afneemt, betaal je €12,50 inschrijfgeld. Je inschrijving kun je direct online betalen via iDeal. Hiermee is je lidmaatschap direct actief.

Het lesgeld bestaat uit een jaarlijkse contributie, verdeeld in 4 gelijke termijnen (kwartalen). Dit houdt in dat er per kwartaal hetzelfde bedrag in rekening gebracht zal worden, ongeacht eventuele vakanties. De contributie is reeds verrekend over 40 schoolweken.

Te voldoen vanaf de 1e lesweek van het nieuwe kwartaal aan:

t.n.v.: Urbanstylz

IBAN: NL38 RABO 0305 36 30 34

Graag als mededeling het volgende toevoegen: kwartaalnummer, naam van de leerling en de lesdag.

Opzegging van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 kwartaal voorafgaand aan het nieuwe kwartaal plaatsvinden. Dit kan alleen schriftelijk, per mail vastgelegd worden. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Let op: Dit houdt verband met de financiële verplichtingen die wij zelf ook vroegtijdig moeten aangaan voor de huur van de locaties. Er wordt geen lesgeld terugbetaald bij vroegtijdig stoppen.

Urbanstylz houdt zich aan de reguliere schoolvakanties.

Urbanstylz is niet aansprakelijk voor eventuele blessures en/of ongevallen die tijdens de les mochten ontstaan, noch voor diefstal.

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. Uitzondering mogelijk bij schriftelijke medische indicatie.

Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. Ondergetekende gaat akkoord met de algemene voorwaarden, het lesrooster en prijzen van Urbanstylz.