Over Urban

Leuk dat je meer wil weten over Urbanstylz! Je bent bij ons op het juiste adres als dansen je passie is. Urbanstylz geeft danslessen aan alle leeftijden en niveaus in diverse stijlen.

We geven lessen in Kidsswing, Hiphop, Urban, Showdance, Dancemix, Afro, Dancehall en Streetdance.

Dansen doe je met plezier bij Urbanstylz !

Iedereen is welkom bij Urbanstylz! We bieden een gezellige sfeer, gaan samen voor resultaat en hebben vooral veel plezier met elkaar. We vinden het belangrijk dat je lekker getraind hebt en met een goed gevoel naar huis gaat. Onze lessen vinden plaats op twee locaties; in Drunen en in Waalwijk. Loop gerust eens bij ons binnen, we vertellen je graag meer.

Over Hanneke

Owner van urbanstylz

Hanneke Hinze is de trotse eigenares van Urbanstylz. Als 4-jarig meisje begon zij met dansen en ballet werd haar basis. Dansen werd al snel haar passie en haar leven. Door de jaren heen maakte Hanneke steeds meer dansstijlen eigen. Zo gaf ze jarenlang les in Jazz, danste ze in een showballet, stond ze op grote podia en was ze vaak te zien op bedrijfsfeesten en in entertainmentshows.

Haar passie voor dans groeide en uiteindelijk werd ze verliefd op Hiphop, Urban en Streetdance. Hanneke gaf vele jaren met plezier freelance danslessen op diverse dansscholen. In 2014 besloot ze om haar eigen dansschool op te richten en werd Urbanstylz een feit. Een dansschool waar plezier, sportiviteit en liefde voor dans samenkomen.

Inmiddels is Urbanstylz uitgegroeid tot een stabiele, gedegen dansschool met een locatie in Drunen en in Waalwijk, waar plezier en passie voor dans nog steeds voorop staan. Hanneke geeft les aan kids, jeugd en volwassenen en is tevens trainster en coach van de vijf wedstrijdteams van Urbanstylz. Dansen is nog altijd haar passie en haar leven, en ze deelt dit graag met jou!

JE BENT ALTIJD WELKOM

proefles

Check het rooster voor de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Als je bij ons een lidmaatschap afneemt, betaal je €12,50 inschrijfgeld. Je inschrijving kun je direct online betalen via iDeal. Hiermee is je lidmaatschap direct actief.

Het lesgeld bestaat uit een jaarlijkse contributie, verdeeld in 4 gelijke termijnen (kwartalen). Dit houdt in dat er per kwartaal hetzelfde bedrag in rekening gebracht zal worden, ongeacht eventuele vakanties. De contributie is reeds verrekend over 40 schoolweken.

Te voldoen vanaf de 1e lesweek van het nieuwe kwartaal aan:

t.n.v.: Urbanstylz

IBAN: NL38 RABO 0305 36 30 34

Graag als mededeling het volgende toevoegen: kwartaalnummer, naam van de leerling en de lesdag.

Opzegging van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 kwartaal voorafgaand aan het nieuwe kwartaal plaatsvinden. Dit kan alleen schriftelijk, per mail vastgelegd worden. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Let op: Dit houdt verband met de financiële verplichtingen die wij zelf ook vroegtijdig moeten aangaan voor de huur van de locaties. Er wordt geen lesgeld terugbetaald bij vroegtijdig stoppen.

Urbanstylz houdt zich aan de reguliere schoolvakanties.

Urbanstylz is niet aansprakelijk voor eventuele blessures en/of ongevallen die tijdens de les mochten ontstaan, noch voor diefstal.

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. Uitzondering mogelijk bij schriftelijke medische indicatie.

Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. Ondergetekende gaat akkoord met de algemene voorwaarden, het lesrooster en prijzen van Urbanstylz.