LOcatie Drunen

De Voorste Venne
Anton Pieckplein 71
5152 LZ Drunen
Routebeschrijving

LOcatie Waalwijk

Sporthal de Slagen
De Gaard 2
5146 AW Waalwijk
Routebeschrijving

We staan voor je klaar

Iedereen is welkom bij Urbanstylz! We bieden een gezellige sfeer, gaan samen voor resultaat en hebben vooral veel plezier met elkaar. We vinden het belangrijk dat je lekker getraind hebt en met een goed gevoel naar huis gaat. Onze lessen vinden plaats op twee locaties; in Drunen en in Waalwijk. Loop gerust eens bij ons binnen, we vertellen je graag meer.

WIJ STREVEN ERNAAR OM BINNEN 2 DAGEN TE ANTWOORDEN

JE BENT ALTIJD WELKOM

POSTADRES

Urbanstylz
Anton Pieckplein 71
5152 LZ Drunen

CONTACTGEGEVENS

proefles

Check het rooster voor de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Als je bij ons een lidmaatschap afneemt, betaal je €12,50 inschrijfgeld. Je inschrijving kun je direct online betalen via iDeal. Hiermee is je lidmaatschap direct actief.

Het lesgeld bestaat uit een jaarlijkse contributie, verdeeld in 4 gelijke termijnen (kwartalen). Dit houdt in dat er per kwartaal hetzelfde bedrag in rekening gebracht zal worden, ongeacht eventuele vakanties. De contributie is reeds verrekend over 40 schoolweken.

Te voldoen vanaf de 1e lesweek van het nieuwe kwartaal aan:

t.n.v.: Urbanstylz

IBAN: NL38 RABO 0305 36 30 34

Graag als mededeling het volgende toevoegen: kwartaalnummer, naam van de leerling en de lesdag.

Opzegging van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 kwartaal voorafgaand aan het nieuwe kwartaal plaatsvinden. Dit kan alleen schriftelijk, per mail vastgelegd worden. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Let op: Dit houdt verband met de financiële verplichtingen die wij zelf ook vroegtijdig moeten aangaan voor de huur van de locaties. Er wordt geen lesgeld terugbetaald bij vroegtijdig stoppen.

Urbanstylz houdt zich aan de reguliere schoolvakanties.

Urbanstylz is niet aansprakelijk voor eventuele blessures en/of ongevallen die tijdens de les mochten ontstaan, noch voor diefstal.

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. Uitzondering mogelijk bij schriftelijke medische indicatie.

Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. Ondergetekende gaat akkoord met de algemene voorwaarden, het lesrooster en prijzen van Urbanstylz.