Maak kennis met onze
Urbanteams

Urbanstylz heeft zes wedstrijdteams (demoteams): B-Fresh, The Urbanrebbels, B-One, B-Fusion, B-United en US impact mega crew.

Zes unieke teams in verschillende leeftijdscategorieën, maar wel allemaal met dezelfde drive: passie, plezier, fanatisme en teamspirit. Elk jaar doet Urbanstylz mee aan diverse wedstrijden waarbij we met onze demoteams regelmatig in de prijzen vallen. En daar zijn we heel trots op!

Benieuwd naar onze demoteams? We stellen ze hieronder aan je voor.
Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag dansen in een demoteam? Informeer naar onze jaarlijkse audities

B-FRESH
7 - 10 jR.

Tekst volgt…

The UrbanRebels
12 - 15 jR.

Tekst volgt…

B-ONE
14 - 19 jR.

Tekst volgt…

B-FUSION
15-19 JR.

Tekst volgt…

B-UNITED
20+ jR.

Tekst volgt…

US Impact MegaCrew

Tekst volgt…

JE BENT ALTIJD WELKOM

proefles

Check het rooster voor de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Als je bij ons een lidmaatschap afneemt, betaal je €12,50 inschrijfgeld. Je inschrijving kun je direct online betalen via iDeal. Hiermee is je lidmaatschap direct actief.

Het lesgeld bestaat uit een jaarlijkse contributie, verdeeld in 4 gelijke termijnen (kwartalen). Dit houdt in dat er per kwartaal hetzelfde bedrag in rekening gebracht zal worden, ongeacht eventuele vakanties. De contributie is reeds verrekend over 40 schoolweken.

Te voldoen vanaf de 1e lesweek van het nieuwe kwartaal aan:

t.n.v.: Urbanstylz

IBAN: NL38 RABO 0305 36 30 34

Graag als mededeling het volgende toevoegen: kwartaalnummer, naam van de leerling en de lesdag.

Opzegging van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 kwartaal voorafgaand aan het nieuwe kwartaal plaatsvinden. Dit kan alleen schriftelijk, per mail vastgelegd worden. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Let op: Dit houdt verband met de financiële verplichtingen die wij zelf ook vroegtijdig moeten aangaan voor de huur van de locaties. Er wordt geen lesgeld terugbetaald bij vroegtijdig stoppen.

Urbanstylz houdt zich aan de reguliere schoolvakanties.

Urbanstylz is niet aansprakelijk voor eventuele blessures en/of ongevallen die tijdens de les mochten ontstaan, noch voor diefstal.

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. Uitzondering mogelijk bij schriftelijke medische indicatie.

Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. Ondergetekende gaat akkoord met de algemene voorwaarden, het lesrooster en prijzen van Urbanstylz.